top of page
Lohja700- menu 1/7
Lohja700- menu 1/7

pe 14. huhtik.

|

Juhlaserviisi

Lohja700- menu 1/7

Tervetuloa farkkutehtaaseen!

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia

Aika & paikka

14. huhtik. 2023 klo 16.00 – 15. huhtik. 2023 klo 23.00

Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja, Finland

Tapahtuma

Lohjan 700v. juhlavuoden kunniaksi on lanseerattu Lohjan oma Lohja700 -menu, joka on saatavilla eri ravintolatoimijoilla erilaisissa tapahtumissa tämän vuoden aikana.

Visitlohja järjesti asukkaille kyselyn, jossa kysyttiin ”mitä lohjalaisessa menussa tulisi ehdottomasti olla?”

Kyselyn pohjalta Lohja700 -menuun on valittu lista paikallisia raaka-aineita, joita jokaisen mukana olevan on kunnia käyttää parhaaksi valitsemallaan ja oman näköisellään tavalla.

Raaka-aineiksi valikoitui tietystikin omena ja lisäksi järvikala, lammas, paikallinen riista, limppu, saskatoon, kuusenkerkkä, pähkinät, marjat sekä  Lönnrotin hyöty-yrtit.

Meidän Lohja700-menu on saatavilla vain 7 kertaa, 7 erilaisessa ympäristössä.

Viemme toimintamme erilaisiin Lohjalaista tarinaa kertoviin lokaatioihin, joissa voi nauttia elämyksellisen illallisen. Illallisten lopullinen sisältö räätälöidään tapahtumakohtaisesti lokaation edellyttämien tarpeiden mukaisesti, mutta menu pysyy samana kaikkien tapahtumien ajan.

Lohja700-menu // PURE

Kirkasta kuhakeittoa ja mäski leipää

Pitkään kypsytettyä lammasta kuusenkerkkäkastikkeessa ja inkoon puuroa

Pala lähijuustoa ja villiyrttihilloa

Hiekkaa alla, lunta päällä

****

Aloitamme tapahtumasarjan omassa tilassamme, vanhassa Vaaksan farkkutehtaassa ja Finluxin televisiopajassa 14.-15.4. avaamalla pop up-ravintolan kahden päivän ajaksi. Ravintolamme on auki perjantaina klo 17-23 ja lauantaina klo 16-23. Tilassamme on myös mahdollista nauttia paikallisia oluita ja siidereitä, sekä menun yhteyteen ostettavissa viinipaketti.

Otamme vastaan pöytävarauksia 17.3. alkaen, kerrothan varauksessasi toivomanne kellon ajan, hlömmäärän sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Vahvistamme pöytävarauksen ajan vielä erikseen. Menut maksetaan varauksen yhteydessä, juomat voitte tilata vasta tapahtuman yhteydessä.

Nauti Lohja love lautasella!

Pukukoodi: farkku

Kuva: finna.fi, Museovirasto, Kuvaaja Matti Poutvaara

Jaa tämä elämys

bottom of page