top of page
Lohkare - Nasakka ImpRock
Lohkare - Nasakka ImpRock

la 04. toukok.

|

Tytyrin Elämyskaivos

Lohkare - Nasakka ImpRock

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

04. toukok. 2024 klo 18.00 – 21.30

Tytyrin Elämyskaivos, Kuilukatu 42, Lohja

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Lohkare- iltoihin, joissa yhdistyy kulttuuri, upeat artistit, herkullinen ruoka ja ainutlaatuiset elämykset syvällä maan uumenissa lähes 100 metrin syvyydessä. 

Lohkare tarjoaa unohtumattomia hetkiä maanalaisessa tunnelmassa, missä voit nauttia monipuolisesta ohjelmasta ja herkullisista makuelämyksistä samalla kun pääset kokemaan jotain aivan ainutlaatuista. 

Tule mukaan ja sukella syvälle Lohkareen lumoavaan maailmaan!

Toinen Lohkareemme vie meidät improvisaation kutkuttavaan maailmaan!

Improvisaatioryhmä Nasakan show vie sinut ennen näkemättömälle ja ainutlaatuiselle improteatteri matkalle maan alle, keväiselle taivaalle tai jonnekin siltä väliltä.  Nasakka on lohjalainen improvisaatioteatteriryhmä joka kuuluu Lohjan harrastajanäyttelijät ry:hyn. Nasakka on ollut toiminnassa vuodesta 2013 alkaen. Nasakan esitykset syntyvät juuri siinä hetkessä vaikuttuen yleisöstä ja toisista näyttelijöistä. Jokainen esitys on ainutlaatuinen, juuri sinulle luotu hetki.

Tällä kertaa Nasakka matkaa syvälle maan alle joten tule ja koe mahtava ja taatusti ainutlaatuinen koko illan show maan syvyyksissä Tytyrin Elämyskaivoksessa! Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu nauttimaan taiteellisesta vapaudesta ja spontaaneista kohtaamisista, luoden unohtumattoman kokemuksen kaikille aisteillesi. Tervetuloa nauttimaan improshowsta!

Lipun hintaan sisältyy shown lisäksi sisäänpääsy kaivokseen sekä tarjolla on pientä purtavaa "charcuterie"- pöydän muodossa - eli pientä helppoa naposteltavaa pitkin iltaa. Mahdolliset allergiat pyydämme ilmoittamaan lipun oston yhteydessä. 

Tapahtumassa on myös anniskeluoikeudet, joten kuivin suin ei suinkaan tarvitse esityksestä nauttia. 

Tapahtuma alkaa maanalaisessa Tytyrisalissa klo 18, ennen tätä voitte tutustua omatoimisesti kaivoksen historiaan, taiteeseen ja tietenkin Peikkoluolaan oman aikataulun mukaisesti (Huom! Rönni-peikko on tavattavissa klo 16:45 asti). 

Osallistuessanne vain tapahtumaan, saavuttehan paikalle 15 min ennen tapahtuman alkua kaivostuvalle.

Kaivokseen laskeudutaan hissillä noin 100 metrin syvyyteen maan alle.

Elämyskaivoksessa vallitsee +8c lämpötila ympäri vuoden. Suosittelemme varautumaan pukeutumalla lämpimästi.

Tytyri-sali, jossa illallinen tarjoillaan, on lämmitetty tila. WC-tilat sijaitsevat kaivostuvalla maanpinnalla.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page