top of page
Lohkare - Stand down - Herlin ja Helenius
Lohkare - Stand down - Herlin ja Helenius

la 08. kesäk.

|

Tytyrin Elämyskaivos

Lohkare - Stand down - Herlin ja Helenius

Ursula Herlin - Anders Helenius

Paikka & aika

08. kesäk. 2024 klo 18.00 – 21.30

Tytyrin Elämyskaivos, Kuilukatu 42, Lohja

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Lohkare- iltoihin, joissa yhdistyy kulttuuri, upeat artistit, herkullinen ruoka ja ainutlaatuiset elämykset syvällä maan uumenissa lähes 100 metrin syvyydessä. 

Lohkare tarjoaa unohtumattomia hetkiä maanalaisessa tunnelmassa, missä voit nauttia monipuolisesta ohjelmasta ja herkullisista makuelämyksistä samalla kun pääset kokemaan jotain aivan ainutlaatuista. 

Tule mukaan ja sukella syvälle Lohkareen lumoavaan maailmaan!

Seuraava Lohkareemme kutkuttaa nauruhermojamme sillä sukellamme stand upin vai olisiko tässä tapauksessa stand downin maailmaan. Illan nauruista vastaa Ursula Herlin ja Anders Helenius.

Ursula Herlin on lohjalainen stand up -koomikko, joka on viihdyttänyt yleisöjä vuodesta 2016 alkaen. Ursulan huumori kumpuaa arkisista tilanteista, äitiyden kommelluksista ja ihmissuhteiden mutkikkaista koukeroista. Ursulan terävä ja rehellinen lähestymistapa aiheisiin tekee hänestä suositun esiintyjän. Hänen esityksensä tarjoavat naurua, ajateltavaa ja loistavaa viihdettä kaikille, jotka arvostavat hyvää huumoria ja elämän absurdiuden peilaamista lavan kautta.

Anders Helenius on uutissatiirissa syvämarinoitu koomikko. Stand up -lavoilla päivänpolitiikka on pienemmässä roolissa kun tämä paraislainen perheenisä veistelee teräviä havaintoja, omasta sopivan kierosta maailmankuvasta ponnistaen. Satiirikin pilkahtaa kun Helenius iskee nauruhermoon yhtä kovaa kun nyrkkelijäkaimansa.

Lipun hintaan sisältyy shown lisäksi sisäänpääsy kaivokseen sekä tarjolla on pientä purtavaa "charcuterie"- pöydän muodossa - eli pientä helppoa naposteltavaa pitkin iltaa. Mahdolliset allergiat pyydämme ilmoittamaan lipun oston yhteydessä. 

Tapahtumassa on myös anniskeluoikeudet, joten kuivin suin ei suinkaan tarvitse esityksestä nauttia. 

Tapahtuma alkaa maanalaisessa Tytyrisalissa klo 18, ennen tätä voitte tutustua omatoimisesti kaivoksen historiaan, taiteeseen ja tietenkin Peikkoluolaan oman aikataulun mukaisesti (Huom! Rönni-peikko on tavattavissa klo 16:45 asti). 

Osallistuessanne vain tapahtumaan, saavuttehan paikalle 15 min ennen tapahtuman alkua kaivostuvalle.

Kaivokseen laskeudutaan hissillä noin 100 metrin syvyyteen maan alle.

Elämyskaivoksessa vallitsee +8c lämpötila ympäri vuoden. Suosittelemme varautumaan pukeutumalla lämpimästi.

Tytyri-sali, jossa illallinen tarjoillaan, on lämmitetty tila. WC-tilat sijaitsevat kaivostuvalla maanpinnalla.

Liput

  • LOHKARE

    39,00 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page